Славчо Велков в Брацигово: Образованието ни е приоритет. Ще обвържем кадрите с бизнеса

Мар 12, 2017 ПАЗАРДЖИК Новини БСП 0 886

\"Спортът винаги е бил здраве за хората и тази инициатива нека да бъде първата от последвали такива

"Предвиждат се конкретни мерки в областта на образованието, а именно – обвързване на нуждата от кадри за бизнеса със специализирано обучение, а защо да не се помисли и за отваряне на техникума по строителство, който да има прием на ученици от цялата страна.Тук има налична база за това – училище, общежитие и столова". Това каза на среща с жителите от Брацигово Славчо Велков, водач на листата на "БСП за България" за Пазарджик. Хората изразиха притеснението си от демографската криза и обезлюдяването на региона.  

Славчо Велков присъства на откриване на Първия областен турнир по волейбол в новата спортна зала в гр.Костандово, където пред участниците заяви: "Спортът винаги е бил здраве за хората и тази инициатива нека да бъде първата от последвали такива, а този турнир да се превърне в традиция за младите хора.”

Дорковци посрещнаха Славчо Велков още пред вратите на читалището, където се проведе срещата с избирателите от селото. „Вие, винаги сте били червената крепост на района. Кметът е от БСП и вече четвърти мандат сте с него заяви Велков. Жителите се зарадваха на идеята за нова полицейска карта и жандармерийски пост, който да отговаря за до три населени места. В Ракитово  Славчо Велков  се срещна с гражданството, представители на БСП, симпатизанти. На срещата присъства и кметът Костадин Хулянов. "Проблемите на вашето селище са различни от тези на южния район на областта. Наясно съм, че имате грижи по въпроса за водата и стопанисването й. Няма да допуснем покачване на цената в пъти", каза пред жителите Славчо Велков.