БСП-Пазарджик регистрира листата си за парламентарните избори

27.02.2021

Хора с ярки политически и граждански позиции участват в листата с кандидати за народни представители на Коалиция „БСП за България”, която беше регистрирана днес в Пазарджик.

„България има нужда от личности, които могат да бъдат полезни с професионалния си опит и умеят да защитават интересите на своите сънародници. Убеден съм, че всеки един от кандидатите в нашата листа е човек, на когото може да се разчита, защото се е доказал и в професията си, и в отговорността, която има куража да носи. Нашето послание е за повече грижа за хората, за икономика, която създава работни места и привлича таланти, за земеделие, което може да изхранва България. Не се борим за брой мандати, а за правото на всеки българин да живее достойно и да има перспектива”, посочи водачът на листата за област Пазарджик Пламен Милев.

„Пожелаваме успешна и съдържателна кампания на всички, нека да покажем, че в нашия регион има много подготвени, честни и енергични хора, които ще работят от сърце за родното си място и страната си”, каза Петя Цанкова, областен председател на БСП.

Листата на Коалиция „БСП за България” е съставена от 18 кандидати за народни представители. Сред тях има икономисти, юристи, учители, журналисти, земеделски производители, граждански активисти. Пълният състав на листата, която предстои да бъде представена пред обществеността в област Пазарджик, е следният:

 

  1. Пламен Милев  - финансов експерт
  2. Петя Цанкова  - преподавател
  3. Лиляна Мърхова – Присадникова – юрисконсулт
  4. Иван Търпоманов – журналист
  5. Гълъбина Карамитрева - юрист
  6. инж. Стойко Стефанов  – енергетик
  7. Полина Шишкова – икономист
  8. Петя Крушева – културолог
  9. Александър Чалъков – юрист
  10. Надя Клисурска – Жекова – юрист
  11. Александър Велчев – програмист
  12. Димитър Жилков – земеделски производител
  13. инж. Горчо Станков – технолог по дърводобива
  14. Стефка Пенева – икономист
  15. Гергана Ичева – експерт „човешки ресурси”
  16. Андрей Премянов – студент по администрация и управление
  17. Александър Кобаков – мениджър
  18. Георги Янкулов – член на Фондация „Бъдеще за древна Царина”