Коалиция „БСП за България” в Пазарджик: Няма да пестим енергия за промяната

09.03.2021

Листата на Коалиция „БСП за България” откри информационен офис в Пазарджик. „Настояваме за справедлива държава, с ред и правила, с грижа за всички, посочи водачът на листата Пламен Милев пред присъстващите на откриването.

"В листата ни с кандидати за народни представители са хора, които няма да пестят време и енергия и са готови да разговарят с всеки един свой съгражданин, за да бъдат полезни", допълни той. „Офисът, който откриваме днес също ще бъде полезно място, защото освен с програмата, която предлагаме, жителите на Пазарджик във всеки един момент ще имат възможност за среща с кандидатите от листата и ще могат да получат консултации и съдействие по местни, професионални, правни и други проблеми. Така, ние сме първата листа в региона, която започва реална работа с хората, преди дори да бъде избрана. Защото грижата ни към тях е наш основен ангажимент, заяви Пламен Милев.

„Способни сме да допринесем за промяната, защото сме подготвени и съм убедена, че нашите съграждани ще я поискат”, каза Лиляна Мърхова – Присадникова, която е трета в листата. „Имаме готова програма за управление и сме единствената истинска алетрнатива на статуквото”, допълни и кандидатът за народен представител Надя Клисурска – Жекова. В четвъртък  от 10.00 ч. до 12.00 ч. в информационния офис консултации по правата на потребителите ще предостави юристът Александър Чалъков, а от 14.00 ч. до 16.00 ч. жителите на Пазарджик ще могат да разговарят с водача на листата икономистът Пламен Милев. В петък от 14.00 ч. до 16.00 ч. ще бъде приемното време с граждани на юриста Надя Клисурска – Жекова.

 График на приемните с кандидати за народни представители от листата на Коалиция „БСП за България” ще бъде обявяван в медиите и в страницата на Областен съвет на БСП – Пазарджик в социалната мрежа. Информационният офис се намира на ул. „Цар Шишман” в Пазарджик.