Евродепутатът Петър Витанов подкрепи листата на Коалиция „БСП за България”: Сигурен съм, че ще отстояват политика с грижа за хората

Листата откри трети информаионен офис в областта , след Пазарджик и Септември – във Велинград

Един от най-перспективните български евродепутати Петър Витанов подкрепи листата на Коалиция „БСП за България” за област Пазарджик. „Политиката, която  БСП провежда през последните няколко години е правилна. Политика на последователно отстояване на позиции, със собствен дневен ред, близък до хората, който да доведе до промяна, такава, каквато всеки от нас иска да види”, посочи Витанов.

„С част от кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България” за област Пазарджик сме имали възможност да водим тежки парламентарни битки заедно, с друга част сме защитавали граждански и местни каузи заедно. Сигурен съм, че и занапред ще продължават да отстояват политика с грижа за хората”, подчерта Петър Витанов, който според престижни европейски платформи за анализи е в топ 20 на евродепутатите медиатори в Европейския парламент. Пожелавам им успех и победа на предстоящите избори, каза Витанов. Евродепутатът, който е член на комисиите по околна среда, обществено здраве и безопасност на храните и на транспорт и туризъм в ЕП, бе гост на откриването на третия в областта информационен офис на листата на Коалиция „БСП за България” – във Велинград.

По-рано през седмицата офиси бяха открити в Пазарджик и Септември. Приемната ще бъде отворена за граждани, които ще имат възможност да се запознаят с програмата на коалицията, да поставят свои проблеми и да заявят среща с кандидати за народен представител от листата.

„Ние сме силен и сплотен екип от знаещи и можещи хора с обща кауза да върнем нормалността в държавата”, посочи по време на откриването и водачът на листата Пламен Милев. Информационният офис във Велинград се намира в Дом на техниката.