Драгомир Стойнев: Ние сме разумната партия и предлагаме разумни решения, заради това очакваме и подкрепата на българските граждани

„БСП за България“ откри предизборната си кампания в Пазарджик

Коалиция „БСП за България“ откри предизборната си кампания за 13 МИР днес в Пазарджик. Това се случи пред Предизборния щаб на коалицията на ул. „Втори януари“ в областния град, в присъствието на симпатизанти и членове на партията.

„Жалко е, че вместо да обсъждаме бюджета за следващата година, ние за трети път пак трябва да говорим за избори“, заяви водачът на листата на левицата в региона Драгомир Стойнев. По думите му социалистите са опитали в конструктивен диалог, да обяснят, че са важни политиките, а след това да се говори за постове и министерства. Той обясни, че една политическа сила е искала само с 65 депутати да прави правителство, да налага своите идеи; друга партия първо е искала да си осигури постове. „Само ние от БСП искахме политиката да бъде на първо място. Само ние искахме да изградим парламентарен консенсус. Нашата задача е в 47 парламент е да имаме конкретни мерки и решения, които могат да бъдат изпълнени в първите сто дни. Ние предлагаме конкретни мерки и решения, и с влизането ни в парламента ще предложим на останалите партии възможности за спешно решение по проблемите на енергетиката, неравенствата, преодоляването на бедността, социалната сфера и здравеопазването. “ – заяви водачът на листата Драгомир Стойнев.

„Ние сме разумната партия и предлагаме разумни решения, заради това очакваме и подкрепата на българските граждани. Ние имаме и средносрочни мерки, които предлагаме в сферата на енергетиката, здравеопазването, правосъдната реформа, ние сме сред първите, които са апелирали за нея и смятаме да изпълним тази програма, която сме предначертали.“. – каза още той.

„И в тази кампания влизаме като сериозна партия, която с действията си може да създаде сигурност, стабилност и предвидимост. Както вие, така и повечето избиратели, сте добре запознати с нашата политика, програмата ни, управленските ни намерения. Ние предлагаме повече държава, повече регулация, подкрепа за възрастните хора и младите семейства“, заяви втората в листата и областен председател на БСП – Пазарджик Петя Ценкова.