Д-р Цоков: Искам в Пазарджик хората да участват активно във вземането на управленски решения

05.10.2023 г.

В сърцето на пешеходната зона на Пазарджик беше открит Предизборен офис на кандидата за кмет на община Пазарджик от Коалиция „БСП за България” д-р Цоко Цоков.

„Убеден съм, че това ще е място, на което ще се събират хора с желание да променят, ще се обменят добрите идеи, ще е пълно с енергия и живот, такъв, какъвто трябва да бъде и градът ни”, посочи уважавания хирург.

 Пред присъстващите съмишленици д-р Цоков сподели, че за общината трябва да се говори като за добро и благоустроено място за живот, а не като пример за непрозрачно харчене на пари. „Искам община Пазарджик да бъде уютен и сигурен дом за всички, с повече зелени площи, чисти улици и нови тротоари”, допълни той.

„Ще държа процент от общинския бюджет да се изразходва  по предложение на гражданите на Пазарджик и на селата от общината, до които не достига почти нищо. Искам жителите да участват активно и реално в управлението, а не да се взимат еднолични решения, които облагодетелстват само тесен кръг от хора”, подчерта  кандидатът за кмет.

„Разчитам на екипа около себе си, това са хора, които са познати, които работят и живеят тук, които лекуват или преподават на децата, обработват земята, хора с юридически и икономически опит, експерти с опит на национално и европейско ниво, но преди всичко честни и трудолюбиви хора”, заяви д-р Цоков, пожелавайки сили и успех на всички кандидати за общински съветници  и за кметове на села. Най-вече обаче разчитам на всеки мой съгражданин, който иска да живее на чисто и подредено, да има перспектива тук и да задържим младите и вярвам, че най-доброто за Пазарджик предстои, беше категоричен  кандидатът за кмет, който е под номер 1 в бюлетината.

На откриването присъстваха народният представител от „Коалиция „БСП за България” Драгомир Стойнев, симпатизанти, гости на Пазарджик. Предизборният клуб ще бъде отворен всеки ден за разговори с жители на града и селата.