Д-р Цоков, БСП: Ще отворя вратата на общината за проблемите на хората от Пазарджик

25.10.2023

„Нямам зависимости и нямам от какво да се страхувам. Имам обаче най-голямото богатство  - загриженост към хората. Вярвам, че всичко в живота е в нашите собствени ръце и избор. Неслучайно мотото на нашата кампания е „Избираме живота”.” Това заяви д-р Цоко Цоков, уважаван лекар-хирург и кандидат за кмет на община Пазарджик от коалиция „БСП за България” на среща със свои съграждани в Младежки дом.

„Искам заедно да взимаме решенията как да живеем. Няма да давам напразни обещания, но ще гарантирам няколко неща: Стоп на ежегодното вдигане на данъците. Община Пазарджик се превърна в общината с едни от най-високи данъци в България. Стоп на мръсотията в града и селата. Ще наложа сериозен контрол и промяна на сметопочистването и сметоизвозването. Стоп на обезлюдяването на Пазарджик. Приемам като лична кауза да задържим младите хора тук, да има качествени инвестиции с добре платени работни места. Стоп на улиците с дупки, в Пазарджик ще има нови тротоари. Стоп на нередовния транспорт, в общината хората ще могат да пътуват удобно. Стоп и на порочната практика за безразборно разпродаване на общинско имущество – земи, гори и сгради. Ще предоставя възможност на жителите на града и селата част от бюджета да се изразходва по тяхно предложение”, посочи кандидат-кметът, който е под номер 1 в бюлетината.

Д-р Цоков бе категоричен и че населените места няма да бъдат разделяни на „наши” и „ваши”, така че да се усеща грижата на общината, а не близо 40 хиляди души да се чувстват забравени от високата бяла сграда.

„Знам, че община Пазарджик може да бъде такава за каквато мечтаем – на хората, без корупция и с правила. Ще отворя вратата на кабинета си за всички”, гарантира д-р Цоков пред пълната зала на Младежки дом.

„Д-р Цоков е човек, който обича хората. Пазарджик има нужда от човек, който да бъде близо за хората и да се грижи за тях, да отвори общината за техните проблеми. Такъв човек е най-подходящият градоначалник. Пари в бюджета на общината има достатъчно, важно е как се управляват. Д-р Цоков е гарант, че те ще стигнат до хората, категоричен бе народният представител от „БСП за България” Драгомир Стойнев, който подкрепи каузата на кандидат-кмета, листата с кандидати за общински съветници и за кметове на села.

„Пазарджик отново може да има силата да привлича инвестиции, да привлича знаещи и можещи хора, младите да остават тук, да се чува повече детски смях”, посочи Стойнев.

В подкрепа на кампанията на д-р Цоков и целия екип на „БСП за България” гости бяха и известният детски кардиохирург д-р Пламен Митев, и областният председател на БСП Петя Цанкова.