Янаки Стоилов: Всяка победа започва с борба. Нека започнем нашата на 25-ти октомври

Сеп 27, 2015 ПАЗАРДЖИК Новини БСП 0 1763

Борбата е за това какъв път ще изберат хората – икономическо и социално освобождение или примирение и подтисничество

„БСП е тази, която трябва да пренесе революционните традиции на IV Революционен окръг и III Въстаническа оперативна зона в Пазарджишка област. Не всяка борба завършва с победа, но всяка победа започва с борба”. Това заяви зам.-председателят на НС на БСП Янаки Стоилов при представянето на кандидата на левицата за  кмет на общината Стоян Парпулов и кандидатите за общински съветници и кметове на населени места в Пазарджик. „Да започнем промяната от Пазарджик на 25-ти октомври. Борбата е за това какъв път ще изберат хората – икономическо и социално освобождение или примирение и подтисничество”, заяви Стоилов.
Стоян Парпулов: Нека промяната започне от Пазарджик
„Да превърнем общината в основен работодател, да има прозрачност при обществените поръчки, да увеличим инвестициите, да подобрим транспортната схема в общината, медицинското обслужване по селата, да възстановим спортното училище в града. Промяната да започне от нашата община” призова кандидатът на кмет на левицата за Пазарджик Стоян Парпулов.
Кандидатите за общински съветници на левицата в Пазарджик Васил Котев, Стефка Пенева, Атанас Павлов, Надя Клисурска, Таня Благова, Сергей Темелков и Христо Бързев, както и кандидатите за кметове на населени места Стоян Величков – с. Величково и Илиана Баладжова – с. Дебращица, представиха управленските приоритети на БСП за месното самоуправление в общината. Като такива те посочиха – увеличаване на конкурентоспособността на местната икономика, чрез използва на стратегическото географско положение на община Пазарджик, спиране на продажбите на общински имоти, изграждане на модерно депо за битови отпадъци, развитие на културно-исторически туризъм, свободен достъп на децата до спортните съоръжения.  Пред събралото се множество бе представен и инициативен комитет от известни личности, свързани с Пазарджик, в подкрепа на кандидата за кмет Стоян Парпулов, сред които: проф. Чавдар Добрев, проф. Петя Шопова, проф. Георги Мърков, Ангел Блажев и Димитър Москов. В подкрепа на кандидата на левицата се изказаха и известните общественици – историкът Димитър Генчев и Павел Писарев.