Йордан Младенов, БСП-Пазарджик: Нашата гледна точка дава насока на партията и затова е важно всеки член да изрази мнението си

Време е общественото мнение да се превърне в ключов фактор за това какво да се случва в нашата страна

„Нашата гледна точка дава насока на партията и затова е важно всеки член да изрази мнението си, за да вземем заедно решението как да участваме в президентските избори. За първи път имаме тази възможност и се надявам хората на БСП от област Пазарджик да бъдат активни в допитването”, заяви областният председател на БСП-Пазарджик Йордан Младенов. Според него е време общественото мнение да се превърне в ключов фактор за това какво да се случва в нашата страна и повече да не бъдем безучастни към президент, който разделя нацията или към управляващи, които нехаят как живеят хората.

В гр. Пазарджик, допитването ще се проведе на 2-ри юли (събота) от 8.00 до 19.00 ч. в Общинския съвет на БСП. Същият ден и в населените места от общината, членовете на партията ще могат да изразят мнението си.

На 2-ри юли ще се гласува и в община Пещера. На 1-ви и 2-ри юли ще се проведе допитването в гр. Септември. От 27-ми юни до 29-ти юни ще се гласува в община Стрелча, от 30-ти юни до 2-ри юли - в община Лесичово, на 29-ти и 30-ти юни - в община Ракитово, от 30-ти юни до 2-ри юли в община Брацигово, от 27-ми юни до 1-ви юли - в община Велинград и от 27-ми юни до 3-ти юли в община Панагюрище.