Славчо Велков направи дарение за читалище „Просвета-1919”

Славчо Велков направи дарение в „Целодневния център за деца с увреждания” в кв. Каменица

Народният представител от „БСП за България” Славчо Велков посети Община Ракитово. В гр.Костандово той проведе среща с избиратели от града и дошлите от с. Дорково. На срещата присъстваха кметът на Община Ракитово Костадин Хулянов, председателят на Общинския съвет и председател на БСП  Нина Димова. Бяха разисквани проблемни въпроси за гр.Костандово, в това число темите за гробищните паркове и читалището. В читалището „Просвета – 1919” г-н Велков връчи дарение за дейността му. На срещата към него беше отправена покана за участие в Международния фолклорен фестивал в с. Дорково и откриването на паметна чешма, изградена от местната организация на СОСЗР. По-късно народният представител посети Ракитово и разговаря с избиратели. Той посети църковния храм „Св.Неделя”, където разговаря с отец Стоил Лазаров. Г-н Велков информира отец Лазаров за проведената наскоро Международна конференция на тема „Религия и тероризъм”. От страна на отец Лазаров бе отправена покана към г-н Велков за участие в храмовия празник на 7 юли 2017г.

Народният представител от „БСП за България” Славчо Велков  направи дарение в „Целодневния център за деца с увреждания” в кв. Каменица”. Заедно с кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев посетиха с. Грашево за срещи с кмета на селото Асен Мастев и жители. Основни теми на разговора  бяха състоянието на читалището и необходимостта от подобряване на пътя от центъра на селото до ул. „Вела Пеева”, както и пътя Грашево – Мечо корито. 

Приемната за граждани на народния представител от „БСП за България” Славчо Велков се провежда в клуба на СОСЗР в сградата на Община Велинград. Следващата приемна е на 19 юни / понеделник/ 2017 г. от 11.00 ч.